top of page

Over ons

Husette is een samenspel van 'huset', Noors voor huis en 'musette'. Een musette is de etenstas die aan een wielrenner wordt aangereikt tijdens een wielerronde. Een tas waar alles in zit dat noodzakelijk is. Het is deze all-in service die we ook met Husette willen aanbieden.

Husette bestaat uit een team van architecten, ingenieurs en aannemers die samen een unieke ervaring willen aanbieden met de nadruk op efficiëntie, design en circulair ontwerp.

Otto, Mona & Ben-64.jpg

OPRICHTER

BEN DE MITS

Als ingenieur ben ik altijd op zoek naar efficiëntie. Met Husette kan ik dit combineren met mijn passies:  design, houtbouw en techniek.

BOUWPARTNER

PADECOR

Sinds 2008 leveren wij hout-oplossingen op maat met het oog op afwerking. Geleidelijk aan zijn wij geëvolueerd naar een bedrijf dat zich voornamelijk toelegt op CLT-houtbouw, omdat wij overtuigd zijn dat dit de enige ecologische bouwwijze van de toekomst is

BOUWPARTNER

INHOUT

Onze baseline zegt het helemaal. Bij inhout ontmoet je een deskundig team van gedreven bio-ecologische bouwers. In alles wat we doen houden we rekening met mens én milieu. Want bio-ecologisch bouwen betekent niet enkel zorg dragen voor het milieu, ook jouw gezondheid vaart er wel bij. Daarom gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke en hernieuwbare materialen.

2020-09-22-075658287.jpg

ARCHITECT

LAURENT 

Mijn focus als architect ligt op ecologische en duurzame architectuur. Bij Husette wordt deze passie gecombineerd met een hedendaags & functioneel design.

VANHAVERBEKE

INTERIEUR & TUINARCHITECT

HANS DE BACKER

In 2010 behaalde ik mijn masterdiploma interieurarchitectuur aan het Henry Van De Velde Instituut (Universiteit Antwerpen). Ik deed 8 jaar ervaring op als assistent architect en interieurarchitect voor maatwerk meubelen. 

Capture.PNG
bottom of page