/

03

FONS

Model 03. FONS

Grootte

95 m² (netto bewoonbaar)

Fons, onze visie op de ideale compacte eensgezinswoning is er al vanaf 65 m² maar kan desgewenst uitgebreid worden tot een ruime 120 m². De richtprijzen en afgebeelde woning betreft een model van 95 m² netto bewoonbaar met een overdekt gedeelte van 22,5 m².

Fons zijn kracht ligt in zijn centrale technische cel waarrond de woning is opgebouwd, met aan de ene zijde alle slaapvertrekken en voorzieningen en aan de andere zijde de ruime leefruimte met open keuken.

Wil je graag Fons eens bezoeken? Dit kan, we bouwen namelijk een kijkwoning te Nazareth die één maal per maand zijn deuren zal openen en je toelaat om te genieten van zijn architectuur en interieur.

test

Pure compacte
architectuur

Bij Otto gingen we op zoek naar een open loft gevoel met alle luxe maar dit binnen een bewoonbare oppervlakte van slechts 50 m².

Binnen deze oppervlakte realiseerden we 2 aparte slaapunits of bedstees, die ook perfect omgetoverd kunnen worden tot bureau, dressing of speelruimte. Op die manier wensen we een zo modulair mogelijk concept neer te zetten dat zijn invulling krijgt volgens de wensen van de klant.

Ben je gebeten door dit design en wil je er graag samen met ons mee aan de slag?