Overhusette

Husette is een samenspel van 'huset', Noors voor huis en 'musette'. Een musette is de etenstas die aan een wielrenner wordt aangereikt tijdens een wielerronde. Een tas waar alles in zit dat noodzakelijk is. Het is deze all-in service die we ook met Husette willen aanbieden.

Het team

husette bestaat uit een jong team van architecten, ingenieurs en aannemers die samen een unieke ervaring willen aanbieden met de nadruk op efficiëntie, design en circulair ontwerp.

Iedere schakel binnen husette wordt getriggerd om na te denken over het design in elk aspect. Zo krijgen we telkens mooie samenhangende projecten die we van A tot Z in onze studio ontwerpen. We doen dit met onze vaste kern van mensen die, volgens ons, de beste zijn in hun vak. Allemaal zijn ze super gemotiveerd om van elk project iets unieks te maken.

“Beleving staat centraal in onze ontwerpen. Hoe jij graag leeft, ontspant of geniet dat willen wij graag weten.”

Wouter Willemyns - architect

Ben De Mits

founder

Wouter Willemyns

architect

Hans De Backer

interieur & tuinarchitect

Mona De Smul

marketing

De beste bouwpartners

We kunnen dan wel heel mooie ontwerpen maken, maar zonder bouwpartners die dezelfde visie delen zal er weinig gerealiseerd worden. We werken dan ook samen met bewezen partners binnen de houtindustrie waarmee we een duurzame relatie aangaan. Zij worden op hun beurt bijgestaan door onze projectmanagers zodat we alle touwtjes in handen hebben voor een prachtig resultaat.

padecor

Padecor

Steven, de oprichter van Padecor, staat mee aan de basis van Husette. Zonder aarzelen deelde hij zijn kennis omtrent de houtbouw en zijn visie op de toekomst. Met zijn 25-jaar expertise en pionier in de CLT houtbouw in België is hij dan ook de perfecte partner voor ons.

StrongK

StrongK

Strongk is onze go-to partner voor interieur uitdagingen, samen met Jurgen, Rembert en Peter werken we toffe én betaalbare custom-made meubelen uit voor onze husette’s. Hoe we dit doen? Dat ontdek je samen met ons bij het ontwerpen!

Tintelijn

Tintelijn

Voor de finale afwerking van onze projecten rekenen we steevast op de professionele uitvoering en begeleiding van Tintelijn. Als duurzaam schildersbedrijf hebben ze heel wat ervaring in het behandelen van CLT-hout.

De Noordboom

De Noordboom

De Noordboom bouwt al 40 jaar energiezuinige woningen met hernieuwbare grondstoffen uit duurzame ontginning. In onze streken zijn zij dan ook de referentie als het gaat om bio-ecologisch bouwen in hout.

Zit je nog met
vragen?

Dat begrijpen we helemaal, ontdek meer op onze FAQ of stuur ons een berichtje.

Wil je graag
samenwerken?

Wil je graag meewerken aan het merk Husette of mee bouwen aan onze projecten?