Design is not only about looks
design is what works for you.

Bouwen is een proces, iets wat je meestal maar één keer in je leven zal doen. Het is een fase die stress en keuzes met zich meebrengt, net daarom delen we elk project op in fases.

Elke fase is een afzonderlijke stap in jouw avontuur met husette, je kan dan ook in elke fase beslissen wat voor jou belangrijk is en waar jij graag tijd aan besteedt. Het is aan ons om jou te begeleiden en adviseren.

Laat je
inspireren

Een belangrijkste stap in het ontwerpen van een woning is het opdoen van inspiratie. We dagen je dan ook uit om aan de slag te gaan met onze modellen. Maak jouw eigen husette, eentje die we samen verder kunnen uitwerken.

Inspiratie vind je in onze modellen, onze realisaties, op onzeInstagram, op ons Youtubekanaal en op onze Pinterest-pagina waar wij onze voorbeelden en inspiratie projecten samenvoegen.

Op de koffie
in onze studio

We verwelkomen je graag voor een gesprek online of in onze Studio nabij Gent. En ja, da’s met koffie.

Samen overlopen we jouw project, jouw wensen en jouw budget. We nemen je mee doorheen het proces van husette en tonen je onze visie op bouwen en duurzaam ontwerp.

In onze Studio kan je beleven wat CLT* ons vast constructiemateriaal is, leer je welke technieken en materialen we gebruiken en de graad van afwerking die we nastreven.

Lees hier in onze blogpost meer over CLT (cross-laminated-timber)

Begeleiding
van A tot Z

Creatieve ontwerpfase

We nemen graag samen de tijd om aan de slag te gaan met jullie inspiratie en ideëen. Jij hebt de keuze, welke gevelafwerking wens je, hoeveel kamers, ...?

Toon ons jouw zotste ideeën. Geef ons een uitdaging, zoals een vreemde vorm van bouwgrond, afgelegen kavels of strenge gewestelijke voorschriften. Geen nood, we weten er wel raad dankzij een rugzakje vol ervaring.

Elke stap in het proces wordt ook ondersteund door realistische 3D beelden, zo weet jij telkens exact wat je kan verwachten.

Tijdens het bouwen

Wij coördineren, controleren, begeleiden en helpen je in het maken van (soms lastige) keuzes. Vooraf maken we een uitvoerige raming en 3D model op. We voorzien waar nodig verschillende varianten zodat jij kan kiezen waar de focus ligt. Zo helpen we jou om binnen budget te blijven.

We laten onze ervaring en inzichten los op het ontwerp. Zo gaan we mee aan tafel met de ingenieur om samen de structuur te bepalen, werken we met de raamfabrikant het buitenschrijnwerk uit en bespreken met de bouwpartner hoe we jouw project zo doordacht mogelijk neerzetten.

Op die manier zorgen we voor besparingen en efficiëntie en verdienen we al gauw de helft van onze kostprijs terug voor jou. Zo kan jij op beide oren slapen terwijl wij zorgen voor een mooi eindresultaat.

Klaar om
te bouwen

Voor de realisatie van jouw project werken we samen met betrouwbare en ervaren partners , die we voor elk aspect - van constructie tot binnenafwerking - zorgvuldig hebben geselecteerd.

Samen met onze vaste crew vormen we een hecht team met deze bouwpartners,. We kiezen er dan ook telkens voor om dezelfde partners met elkaar te combineren om de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Elke bouwpartner wordt geselecteerd in overleg met jou. We leggen uitvoerig hun eigenschappen, sterktes en visie uit zodat jij de beste keuze kan maken.

Afwerken
kan ook zelf

Voor de realisatie van de binnenafwerking, (buiten)kasten en terrassen werken we samen met een team van ervaren vakmannen en onze eigen interieurarchitect. Samen gaan zij aan de slag met de uitwerking van elk interieur, zij houden van unieke features en creatieve oplossingen.

Werk je liever zelf je woning af, dat kan zeker. Wij laten steeds de keuze aan de klant om in functie van het budget de woning zelf af te werken. Denk hierbij aan schilderen, vloeren, keuken, ... Alles hangt af van jouw wens en handigheid!

Geniet of
laat genieten

Is je woning, bijgebouw of vakantiewoning klaar? Dan kan het genieten beginnen. We helpen je graag in deze fase met het afronden van alle administratie en maken samen de balans op.

Plaats je een vakantiewoning? Dan helpen we je desgewenst met een huursimulatie en de opmaak van een Instagram pagina of website. De 3D beelden die we eerder maakten, kan je perfect gebruiken in je verhuuradvertentie nog voor de woning er staat!

We gaan voor 100% tevreden klanten. Is er iets nog niet in orde dan werken we door tot dit af is.

Interesse om
samen aan de
slag te gaan?

Volledig overtuigd en klaar om aan de slag te gaan met ons team om jouw droom(woning) te realiseren?

Laten we afspreken! Je bent welkom in onze Studio nabij Gent voor een kennismakingsgesprek. We nemen je mee doorheen ons verhaal en onze visie, met enkele realisaties en komende projecten als rode draad. Is Gent wat te ver? Dan spreken we gewoon online af.