/

01

OTTO

Model 01. OTTO

Grootte

60 m² (netto bewoonbaar)

Ons eerste model Otto is ontwikkeld voor weidse uitzichten zoals locaties aan water of bovenop een heuvel. Er is gekozen voor veel lichtinval dankzij een afhellend lessenaarsdak, afgewerkt met natuurlijke materialen binnenin dankzij het gebruik van CLT als constructiemateriaal.

Deze rasechte cabin is in zijn kleinste vorm opgebouwd als 1 grote open studio maar kan gerust ook omgevormd worden tot compacte woning met aparte slaapkamers. Gezelligheid troef dankzij het gebruik van unieke husette meubelen, een grote leefruimte met veel plaats om te spelen en een grote eettafel om samen te vertoeven.

Otto kan ingezet worden als woning, vakantiewoning of zorgwoning dankzij zijn aanpasbare grootte en modulaire inrichting.

test

Slimme
Oplossingen

Bij Otto gingen we op zoek naar een open loft gevoel met alle luxe maar dit binnen een bewoonbare oppervlakte van slechts 50 m².

Binnen deze oppervlakte realiseerden we 2 aparte slaapunits of bedstees, die ook perfect omgetoverd kunnen worden tot bureau, dressing of speelruimte. Op die manier wensen we een zo modulair mogelijk concept neer te zetten dat zijn invulling krijgt door de vraag van de klant.

Ben je gebeten door dit design en wil je er graag samen met ons mee aan de slag?