/

02

SUUS

Model 02. SUUS

Grootte

125 m² (netto bewoonbaar)

Suus werd ontwikkeld als vakantiewoning voor onze mooie Ardennen,. De strikte Ardense bouwvoorschriften pluisden we namelijk uit om tot dit mooie resultaat te komen. Suus levert enorm veel transparantie en licht, langs elke zijde is er doorzicht van voor naar achter, van links naar rechts, van boven naar onder.

Verder zorgen de hoge plafonds onder het zadeldak voor een ongekend ruimtegevoel en de houten zichtbare wanden voor een gezellige sfeer. Als gevelbekleding werd standaard gekozen voor Ardense kunstleien om aan de voorschriften te voldoen maar dit kan desgewenst ook gewijzigd worden naar een volledige houten of tegelpannen bekleding.

Buiten vind je nog een ruim terras terug voor een lekkere koffie in de ochtend, en zitbank om rustig een boek te lezen. De overkapping net als het terras kan naar wens aangepast worden.

test

Speels
en gezellig

Suus is speels, dankzij haar toffe hoekjes en lichtinval. Suus is ook gezellig dankzij haar knusse slaapkamers met stapelbedden en houten details. Maar Suus is vooral ook ruim en heeft dit te danken aan haar hoge open plafonds tot in de nok.

Ben je gebeten door dit design en wil je er graag samen met ons mee aan de slag?