HUS04200
HUS04229
HUS04484
HUS04217
HUS04481
HUS04270
HUS04551
HUS04253
HUS04561

Project 01. Ilse & Wim

Model

SUUS

Plaats

Gedinne, Belgium

Grootte

125

Uitvoering

Zomer 2023

Twee jaar geleden begonnen we ons eerste vakantiewoning project samen met Ilse en Wim. Broer en zus hadden de droom om samen een perceel te kopen en elk hun eigen vakantiewoning in Scandinavische stijl te bouwen. We ondersteunden hen tijdens de hele rit, van het vinden van de juiste grond tot de uitwerking van hun droom.

Het was zeker niet gemakkelijk, vooral vanwege de willekeur van de Waalse bouwvoorschriften die afhangen van het zittende bestuur. Uiteindelijk slaagden we erin om twee prachtige woningen te ontwerpen, die we de doopten tot de modellen Suus en Jeff.

Het resultaat zijn 2 verschillende woningen die naar indeling echter niet veel verschillen. We kozen voor hoge open plafonds tot in de nok, speelse elementen voor jong en oud en slimme compacte ruimtes met maatmeubilair die we ook volledig in-house uitwerkten.

Wat deze woningen zo bijzonder maakt, is dat we binnen de voorschriften een mooi en samenhangend geheel wilden creëren. We moesten rekening houden met de lengte-breedte verhouding, dakhelling, kroonlijsthoogte, nokhoogte en materiaalkeuze. Om het budget onder controle te houden, voegden we een mezzanine en speelzolder toe in plaats van de volgens de voorschriften verplichte tweede verdieping.

HUS04270
GEDINNE_kachel

Review Ilse

"Als één van de eerste klanten van Husette was het een sprong in het duister, maar reeds bij het eerste gesprek was er wederzijds vertrouwen. Dit vertrouwen is alleen maar gegroeid en heeft uiteindelijk geleid tot een goede samenwerking! De snelle en transparante communicatie van Ben is absoluut een pluspunt en eerder uitzonderlijk in de bouwsector. Daardoor werd het voor ons een fijne ervaring om onze droom te realiseren!"

HUS04551
HUS04570
HUS04578
HUS04590

Interesse om
samen aan de
slag te gaan?

Volledig overtuigd en klaar om aan de slag te gaan met ons team om jouw droom(woning) te realiseren?

Laten we afspreken! Je bent welkom in onze Studio nabij Gent voor een kennismakingsgesprek. We nemen je mee doorheen ons verhaal en onze visie, met enkele realisaties en komende projecten als rode draad. Is Gent wat te ver? Dan spreken we gewoon online af.