TEMSE-5
TEMSE-2
TEMSE-3
TEMSE-4
TEMSE-6
TEMSE-7
TEMSE-8
TEMSE-9

Project 10. Caroline & Gert-Jan

Model

CUSTOM

Plaats

Temse

Grootte

240 m²

Uitvoering

Voorjaar 2023

Voor een combinatie van werk en thuis die afgescheiden toch verbonden is werkten we dit ontwerp uit voor Caroline, Gert-Jan en hun 2 kinderen. De vraag was een CLT woning omgeven door bakstenen in combinatie met natuurlijk hout. We hebben voldaan aan de eerste vraag, maar in plaats van bakstenen hebben we gekozen voor prachtig gezwart Thermowood Vuren hout in ons eigen Husette x Padecor houtgevelprofiel.

Voor het buitenschrijnwerk en isolatie hebben we de meest duurzame oplossing gekozen binnen het beschikbare budget: 3-dubbele beglazing, passieve raamprofielen en houtvezelisolatie. Deze combinatie zorgt voor een zeer luchtdichte woning die dankzij de CLT* constructie ook dampopen is. Ontwerp in samenwerking met Adaptief architectuur. Realisatie door Houtprojecten Padecor

*Cross-laminated-timber, ontdek meer in onze blogpost.

TEMSE-9

Interesse om
samen aan de
slag te gaan?

Volledig overtuigd en klaar om aan de slag te gaan met ons team om jouw droom(woning) te realiseren?

Laten we afspreken! Je bent welkom in onze Studio nabij Gent voor een kennismakingsgesprek. We nemen je mee doorheen ons verhaal en onze visie, met enkele realisaties en komende projecten als rode draad. Is Gent wat te ver? Dan spreken we gewoon online af.