HUS07564
Suus-Saint Ode
JEFF interieur
HUS06086
HUS07609
HUS07544
HUS07523

Project 12. Bram & Jonas

Model

JEFF

Plaats

Saint-Ode

Grootte

185

Uitvoering

Voorjaar 2024

In Saint-Ode, ergens afgelegen naast het veld en het bos staat binnenkort deze Jeff samen met een Suus broederlijk naast elkaar. Het is de droom van Bram & Jonas, 2 broers uit het Gentse met een duurzame visie, die wij samen gaan realiseren. Na een geheel traject en meerdere ontwerpen die we telkens voorlegden aan de stedenbouwkundige verantwoordelijke is het dit geworden.

Onze Jeff bestaat hier uit 2 volwaardige verdiepingen met in totaal 4 slaapkamers en 3 badkamers, een luxe versie dus waar menig families graag zullen verblijven. Zijn gevel wordt voorzien van Thermowood Fraké hout en hier en daar lokale Ardense steen.

Onze Suus komt hier in haar klassieke vorm maar ditmaal in een jasje van Ceder shingles en een dak van leien.

Partner: De Noordboom

Suus-Saint Ode
HUS06086

Sloop en heropbouw

De huidige woning op deze site zit vol asbest en schimmel, hierdoor is renovatie geen optie en beslisten de eigenaars om over te gaan tot een nieuwbouwproject.

Voor de grond- en funderingswerken werd gekozen voor een lokale aannemer die vertrouwt is met de lokale aspecten zoals grond, vrieskou en sneeuw. Dit was nodig gezien de periode waarin we van start gingen. De werken werden op sublieme wijze aangepakt.

Voor de constructie, gevel- en dakbedekking werd gekozen voor Vlaamse vakmannen met duurzaamheid hoog in het vaandel. Namelijk De Noordboom en Verhoeven Klaas, samen realiseerden ze deze Suus en Jeff met een natuurlijke constructie uit CLT en een afwerking van natuurleien, ceder shingles en thermowood Fraké een magnifieke combinatie.

Huidige werken: Binnenafwerking

Interesse om
samen aan de
slag te gaan?

Volledig overtuigd en klaar om aan de slag te gaan met ons team om jouw droom(woning) te realiseren?

Laten we afspreken! Je bent welkom in onze Studio nabij Gent voor een kennismakingsgesprek. We nemen je mee doorheen ons verhaal en onze visie, met enkele realisaties en komende projecten als rode draad. Is Gent wat te ver? Dan spreken we gewoon online af.