202217 LOKEREN v3 Photo

Project 17. Bert & Lut

Model

CUSTOM

Plaats

Lokeren

Grootte

90

Uitvoering

Najaar 2023

Deze woning heeft een dubbele uitdaging: hij moet dienen als eengezinswoning tijdens de verhuurperiode, maar ook als zorgwoning wanneer de bouwheren met pensioen gaan.

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we ons creatieve brein aan het werk gezet en slimme ontwerpelementen geïntegreerd om aan deze vraag te voldoen. Zo hebben we modulaire wanden in het ontwerp opgenomen en alles rolstoeltoegankelijk gemaakt. Hierdoor kan de slaapkamerwand in de toekomst eenvoudig worden verplaatst en kan de badkamerdeur de helft van de volledige wand beslaan, waardoor de gang indien nodig als extra ruimte voor de badkamer kan worden gebruikt.

De locatie van deze woning is ook bijzonder te noemen, namelijk in de zijtuin van de bouwheren hun bestaande woning die verkaveld werd.

Wil je meer ontdekken over dit ontwerp? Neem gerust contact met ons op.

202217 LOKEREN v3 Photo - 9

Interesse om
samen aan de
slag te gaan?

Volledig overtuigd en klaar om aan de slag te gaan met ons team om jouw droom(woning) te realiseren?

Laten we afspreken! Je bent welkom in onze Studio nabij Gent voor een kennismakingsgesprek. We nemen je mee doorheen ons verhaal en onze visie, met enkele realisaties en komende projecten als rode draad. Is Gent wat te ver? Dan spreken we gewoon online af.