WAIMES - achterzijde render

Project 18. Marc & Kristine

Model

CUSTOM

Plaats

Waimes, Hoge Venen

Grootte

140

Uitvoering

Zomer 2024

Een vakantiewoning waar het hele gezin in kan vertoeven, nu en later, dat was de uitdaging van dit project. Hiervoor kregen we een budget van 385.000 EUR (incl. BTW) waarbinnen we een ontwerp met 4 slaapkamers en 2 badkamers alsook een ruimtelijke open leefruimte dienden in te passen.

Onze berekening bracht ons al snel bij een maximale bruikbare oppervlakte van 140 m² om dit alles binnen budget te houden. Na enkele eerste vruchteloze pogingen kwamen we uiteindelijk tot dit ontwerp, we maken hier gebruik van een assymetrische dakopbouw. Hierdoor bestaat het voorste gedeelte van de woning uit 2 verdiepingen waarbinnen de slaapvertrekken zijn ondergebracht. Het dak loopt dan schuin af richting de achterzijde van de woning waar de open leefruimte en keuken zich bevinden die in connectie staan met de slaapkamers.

Momenteel zijn we bezig met de voorbereiding van de bouwaanvraag.

WAIMES - render zijgevel

Interesse om
samen aan de
slag te gaan?

Volledig overtuigd en klaar om aan de slag te gaan met ons team om jouw droom(woning) te realiseren?

Laten we afspreken! Je bent welkom in onze Studio nabij Gent voor een kennismakingsgesprek. We nemen je mee doorheen ons verhaal en onze visie, met enkele realisaties en komende projecten als rode draad. Is Gent wat te ver? Dan spreken we gewoon online af.